Utazás BIBIONE –VELENCE - 2010. 11. 23.

velenceBIBIONE -VELENCE
2011. 05.20-05.25

Hasonlóan a tavalyi kiránduláshoz, a Pro Cathedra Oktatási és Tanácsadó Kft. 2011 májusában is szervez kirándulást Bibionéba, egy velencei városnézéssel egybekötve.

A diákok mellett ebben az évben is lehetővé tesszük külsősök (rokonok, barátok) részére is a részvételt, a férőhelyek függvényében.

A részvételi díj tartalmazza a Budapest-Bibione-Budapest útvonal buszköltséget és a szállást. Ez 35.000,- Ft/fő lesz. A program 4 éjszakai szállást + az utazást jelenti, azaz 5 nap.

Velencébe is megy a csoport, hajóval, így lehetőség nyílik bejárni Torcello, Murano, Burano szigetét is. A kirándulás ára kb. 25 euro lesz, a hajón csak mi leszünk, s délután visszajön értünk a Szent Márk térre (fakultatív program).

A szállás a Tiepolo és a Pleione nevű apartmanházakban lesz, melyek 2 szoba + konyha beosztásúak.

Minden apartman 6 férőhelyes. A tenger 50 méterre, a bevásárló utca 100 méterre, szórakozóhelyek, éttermek az apartman közelében vannak. Az apartmanok mindennel felszereltek- luxus nélkül. (Tv, teljes konyhai felszerelés /edények, kanalak, tányérok, hűtő, gáztűzhely, stb.) . Ez az apartman a legdrágább időszakban 710,00 euro + mellékköltség-be kerül.

Nagyon szigorúan veszik az apartmanok tisztaságát, és ezt átadáskor kontrollálják. A takarítást meg kell fizetnünk, ezt majd a helyszínen szedjük be , 5 euro/fő.

A lakásokba feltétlen hozzatok lepedőt ill. ágyneműhuzatot, törölközőt.

Apartmanok beosztása még áprilisban megtörténik, de az a legjobb, ha Ti 5-6 fős csapatokban jelentkeztek, vagy úgy hoztok barátokat, mert akkor igazából nem is kell beosztanom Titeket, mert mindenki a barátaival lakik majd.

Az első 5000,-Ft előleget november 25-ig kell beszednünk, hogy az autóbuszt le tudjuk előlegezni, majd havonta 5000.-Ft-os részletekben minden hónap 20-ig gyűjtjük a pénzt, hogy ne legyen egyszerre megterhelő.

Az összeget az UNICREDIT BANK 10918001-00000092-90740005-as számlaszámra kell utalni. Az átutalás közlemény rovatába írjátok, hogy: Bibione novemberi/az aktuális havi részlet és a "saját neveteket".

Felhívom mindenki figyelmét, hogy még ez alatt az idő alatt van lehetőség jelentkezésre, ha barátok, barátnők, csoporttársak szeretnének még jönni, jelentkezhetnek nyugodtan, lehetőleg az első havi részlettel.


Remélem, a jövő év is élményekkel teli utazást tartogat számunkra, és Ti is hasonlóan emlékezetes napokat fogtok eltölteni Bibionéban, mint az előző évek diákjai.

Kérdéseitekkel a 30/203 24 65 számon, vagy a saroltaszekeres@gmail.com értek el.

Szekeres Sarolta

(kép: theziontravelph.com)