Újra Állásbörze lesz a Főiskolán

2014. október ÁllásbörzeA Szolnoki Főiskola immár hatodik alkalommal szervez állásbörzét, 2014. október 07-én (kedden) 9.00-tól 13.00-ig. A rendezvény elsődleges célja, hogy hallgatóink már a diploma kézhezvétele előtt kapcsolatba léphessenek leendő munkáltatóikkal, megismerjék a cégek által támasztott követelményeket.


A megjelenő kiállítók jól képzett, frissdiplomás munkaerőt toborozhatnak, illetve várunk diákmunkát közvetítő, (költségcsökkentési okból) junior munkaerőt kereső, gyakornoki programokat ajánló,  szakmai gyakorlatot biztosító, valamint külföldi munkalehetőséget kínáló vállalkozásokat is.

A rendezvénynek a Főiskola Campus Főépület aulája ad otthont, ahol paravános standok állnak majd a cégek rendelkezésére, az Állásbörzén való megjelenést és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint standonként két ebédet , az üdítőt, a kávét térítésmentesen biztosítjuk.

A Főiskolán jelenleg közel 2000 hallgató tanul üzleti, agrár és műszaki képzési területeken, akik számára elsősorban ajánljuk ezt a rendezvényt. Természetesen a rendezvény nyitott a lakosság felé is.

Reméljük, hogy az Ön által vezetett cég is résztvevője, közreműködője lesz rendezvényünknek.

Kérjük, hogy részvételi szándékát a kitöltött űrlap visszaküldésével jelezze az alábbi elérhetőségen:

Kádár-Csomor Judit
koordinátor
Szolnoki Főiskola – Tehetséggondozási, Alumni és Karriertanácsadási Központ
50000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14. Campus fsz. 002.
Tel.: (56)510-300/5552 E-mail: kadarj@szolf.hu