Testi egészség és lelki harmónia napja a Főiskolán - 2011. 04. 05.

 Fontos számodra az egészséged megőrzése? Persze, hogy az! Akkor tudnod kell, még fontosabb felismerni, hogy ezért Te magad tehetsz a legtöbbet!

2011. április 05. Testi egészség és lelki harmónia napja a Szolnoki Főiskolán a Hallgatói Szolgáltatások Központjának szervezésében.
Gyere el és szánj egy kis időt az egészségedre!

Egészségügyi szűrővizsgálatok az  "Egészség egy életen át" Alapítvány szűrőkamionjában

Időpont 08.00-16.00 óra között, 
Helyszín: Tiszaliget, "B" épület előtt 

FONTOS!A mobil szűrőkamionban végzett vizsgálatokon térítésmentesen vehetsz részt, de csak előzetes jelentkezés esetén.
Jelentkezés e-mailben a karrier@szolf.hu Ez az e-mail cím védve van a spam robotok ellen. Megtekintéséhez engedélyezned kell a Javascriptek futását. címen, vagy személyesen a HATI-ban 2011. március 25. péntekig.


A szűrővizsgálatok személyenként kb. 15-20 percet vesznek igénybe, melyet követően orvosi szakvéleményt hallgathatsz meg.

kamion

A vizsgálatok:
anamnézis, genetika kérdések, táplálkozási szokások felmérése, életviteli kérdések (dohányzás, alkohol, mozgásszegénység), testsúly, testmagasság mérése, haskörfogat mérés, BMI index számítás,  vázizomtömeg számítás, pulzus, vérnyomás mérés, koleszterinszint mérés, vércukorszint mérés, húgysavszint mérés, testzsír, testvíz mérés, légzésfunkciós vizsgálat, véroxigén vizsgálat.

A testi egészséghez a lelki harmónia is elengedhetetlen, ezért a szűrővizsgálatok mellett lélekerősítő programokkal is várunk!