T.A.K.K kártya

TAKK kártya2014 szeptemberétől bevezetjük a TAKK-kártya rendszert, melynek lényege, hogy a kártyával rendelkező hallgatók a Tehetséggondozási, Alumni és Karriertanácsadási Központ – TAKK – által szervezett bármely programon való részvételért cserébe a kártyára ragasztható matricákat kapnak. Ezeket a matricákat azért érdemes gyűjteni, mert egyrészt meghatározott időközönként értékes ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik bizonyos számú matricával rendelkeznek, másrészt lehetőség nyílik tantárgyakhoz kapcsolódóan többletpontok, kedvezmények érvényesítésére is.

Hogyan lehet hozzájutni a TAKK-kártyához?
A kártyát a TAKK irodában lehet átvenni személyesen, feltétele hogy kitöltsd a kártya-regisztrációs lapot, valamint, hogy a facebook közösségünk tagja légy. Csatlakozz!

Hogyan lehet hozzájutni a matricákhoz?
A TAKK által szervezett programokon keresd valamelyik TAKK koordinátort és kérj tőle matricát. A TAKK programokon való részvétel 1-1 matricát jelent, melynek átvételét aláírásoddal igazolod.

Kell-e fizetni a TAKK-kártyáért és a matricákért?
Nem, a szolgáltatás teljes mértékben térítésmentes.

Mire jók az összegyűjtött matricák?
Meghatározott időközönként értékes ajándékokat fogunk kisorsolni a TAKK-kártyával rendelkező, megfelelő mennyiségű matricával rendelkező hallgatók között (pl. laptop, tablet), valamint bizonyos tantárgyakhoz kapcsolódóan is lehetőség lesz a matricák beváltására, többletpontok, és egyéb, a tantárgyhoz kapcsolódó kedvezmények formájában. A konkrét ajándékok és a programban részt vevő tantárgyak listája még szervezés alatt áll, részletek hamarosan.

Amennyiben szeretnél hozzájutni a TAKK-kártyához, vagy további kérdésed adódna, kérjük, keresd fel a TAKK irodát, személyesen, telefonon vagy akár e-mailben is szívesen válaszolunk.

Elérhetőségeink