SZOLNOKI FŐISKOLA GÓLYATÁBOR 2015. - JELENTKEZZ!

Gólyatábor 2015 - Szolnoki FőiskolaHol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal, lelkes diák, ki felvételt nyert a Szolnoki Főiskolára! Magányosan ment, mendegélt, s sehol sem lelte csoporttársait.. Felkereste hát az oly’ bölcs és tapasztalt öregdiákot, ki kérte, csatlakozzon hozzá, hisz kicsi, nagy, legény, leány, mindenki a 4 nap és 3 éj tartó gólyatáborba igyekszik! „Kihagyni a gólyatábort? Na még mit nem!” – kiáltott a lelkes diák, s valóban élete legnagyobb kalandja várt rá!

A tábor helyszíne: Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.
Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 20. - Jelentkezési lap

További információk: Opre Rita (0670/5430800) Jóni Antal Tamás (0670/6798990)
hallgato.szolfportal.hu | https://www.facebook.com/events/1619408731641969/

Gólyatábor 2015Hozz magaddal parti ruhát, játszós ruhát(macinaci, sportcipő), fürdőruhát (plusz törcsit), esőkabátot (hogy ne essen), pizsamát ( ha anélkül alszol, akkor ez rád nem vonatkozik), házi praktikát, és persze „üccsit” ha szomjas lennél… J

Biztonság esetére hozd magaddal a TB kártyádat, készpénzt, szúnyogriasztót, zseblámpát.

Beköltözés a Kollégiumba: Augusztus 31. 14:00

A visszautazás csütörtök délelőtt a Tanévnyitó ünnepség után önállóan történik (ilyenkor már jól összeszokott csapat utazik haza). 

Részvételi Díj:

Teljes ellátás:
11.000 forint, amely készpénzben, a helyszínen fizetendő. A részvételi díj tartalmazza a szállást és napi kétszeri étkezést, illetve a gólyatábori pólót, az utazási költséget nem.

Szállás nélkül (kollégiumba felvételt nyert, valamint szolnoki lakosoknak):
5.000 forint, amely készpénzben, a helyszínen fizetendő. A részvételi díj tartalmazza a napi kétszeri étkezést, illetve a gólyatábori pólót, az utazási költséget nem.

Igény szerint szolnoki lakosok is igényelhetnek teljes ellátást!

A könnyebb információszerzés és ismerkedés érdekében létrehoztunk számotokra egy zárt csoportot, "SZF 2015" néven! Keress rá, csatlakozz, kezdődhet a főiskolás élet! 

Hamarosan találkozunk! 

Tagai Annabella
HÖK elnök 

A HÖK a változtatás jogát fenntartja.


táborban mindenki csak saját felelősségére vehet részt.
A tábor teljes időtartama alatt kábítószer fogyasztása és tartása tilos!
Felhívjuk figyelmét, hogy a fent említett szerek fogyasztása büntetőjogi felelősséget von maga után. Az ebből eredő esetleges károkat az elkövető viseli.