Olasz nyelvi és szakmai továbbképzési lehetöségek, tanfolyamok ill. ösztöndíjak

Universitá Popolare Internazionale Costa Viola által kínált olasz nyelvi és szakmai továbbképzési lehetőségek, tanfolyamok ill. ÖSZTÖNDÍJAK!
2013 tavaszától igényes, változatos programlehetőségekkel egybekötött OLASZ nyelvtanfolyamokat indítunk külföldi diákok számára. Nyelvtanítási tapasztalatunk több, mint 20 éves múltra tekint vissza; kínálatunk az egy illetve több hetes nyelvi, szakmai tanfolyamok mellett a gasztronómiai és művészi tanfolyamokon át széles skálán mozog.
Intézményi és privát partnereinek ill. támogatóinak köszönhetően az Università Popolare Internazionale Costa Viola örömmel ajánl fel ösztöndíjakat (ingyenes kurzusok és szállás) az arra érdemes sikeres és
tehetséges nemzetközi diákoknak egy különleges nyári programmal egybekötve.

Jelenleg 3 ösztöndíjunk került meghírdetésre, angol/német/spanyol/francia nyelven már jól beszélő, olaszul tanuló diákoknak. A pályázati kiírás itt: http://www.unicostaviola.it/oumlsztoumlndiacutejak.html jelentkezési határidő: 2013. április 14. éjfél.

Mivel iskolánk a Dante Alighieri Intézet (Milano) tanúsítványával működik, az általunk kiállított részvételi tanusítványok értékesek lehetnek a kurzusainkon résztvevő diákok számára.

Állunk szíves rendelkezésére minden érdeklődőnek az alábbi elérhetöségen (magyar nyelven is): uni@unicostaviola.it