Nyári feltöltődés a Frissdiplomás nyereményjátékával

 Elérkezett a várva várt nyár, ami a legjobb időszak arra, hogy minél több időt töltsünk a szabadban, akár pihenéssel, akár egy jó bulizással. Ezért gondoltunk arra, hogy most induló nyereményjátékunk során olyan ajándékokat sorsolunk ki, amelyek egytől egyig segítenek majd abban, hogy minél felejthetetlenebb legyen számodra ez a nyár! Regisztrálj hozzánk a frissdiplomas.hu oldalra, vagy frissítsd adatlapodat, így részt vehetsz nyereményjátékunkban, amelyben nyári fesztivál- és programbelépőket sorsolunk ki.

Miért jó neked, ha regisztrálsz/frissíted az adatlapodat?
Mert így rendszeresen „házhoz érkeznek" a személyre szabott legfrissebb állásajánlatok, melyeket a profilodnak megfelelően - tanulmányaid, preferenciáid, szakmai tapasztalatod alapján - állítunk össze számodra, így növeled az esélyeidet arra, hogy rátalálj a valóban hozzád illő munkára.

Munka előtt édes a pihenés
Szeretnél egy kicsit kiszakadni a mindennapok rutinjából és különleges programokkal megfűszerezni a nyarat? Jó ötlet, támogatjuk! A játék időtartama alatt regisztrálók és adatfrissítők között belépőket sorsolunk ki zenei fesztiválokra, színházi estékre, formula versenyre és kalandparkba. Íme, a nyeremények listája

  • 4 db páros Hegyalja fesztivál bérlet (a fesztivál időpontja: 2012. július 18-22.)
  • 4 db páros belépő Szomor-Pejtsik-Miklós: Báthory Erzsébet c. musical-opera ősbemutatójára a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra (az előadás napja: 2012. július 13. péntek)
  • 4 db páros belépő Dumas-Szomor-Pozsgai: Monte Cristo grófja c. musicalre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra (2012. július 20. péntek)
  • 4 db páros belépő a Holdfény Ligetbe - az Alpokalja kalandparkjába és az erdei drótkötélpályára
  • 4 db páros SZIN belépő (a fesztivál időpontja: augusztus 22-26.)
  • 8 db páros belépő a Formula Student Hungary versenyre, amely a belépőn kívül „Guided Tour"-t is tartalmaz (a verseny időpontja: 2012. augusztus 17-20.)

A játék időtartama: 2012. június 21. csütörtök 00.00 - augusztus 3. péntek 9.50

Sorsolás: június 29. és augusztus 3. között minden pénteken 10.00-kor

Regisztrálj, frissítsd adataidat még ma, hogy akár minden sorsoláson részt vehess! Minél előbb regisztrálsz/frissíted adataidat, annál több esélyes van, hogy Tiéd legyen értékes ajándékaink egyike!

Regisztrálj, frissíts, hogy Te se maradj le a legígéretesebb nyári programokról!

A részvételi feltételeket itt olvashatod.

A nyereményeket felajánlották:

 

Frissdiplomás
karrier. tudatosan.

www.frissdiplomas.hu