Megvan a Diploma? Ne legyen „kép”telen a sikered! - 2011. 06. 28.

keptelen_sikerA frissdiplomas.hu díjazza a sikert, ezért ha diplomáztál és ennek bizonyítékaként lefotózod magad talárban vagy diplomával a kezedben, Toshiba Camileo S20-as  videókamerát nyerhetsz, amivel a következő „nagy napot” már mozgóképpel örökítheted meg!


Mit kell ezért tenned?

  • fotózd le magad talárban vagy diplomával a kezedben (ideális alkalom erre például a diplomaosztód – a legjobb kép elkészítéséhez kérheted a nagyi segítségét is :)
  • küldd el a képet az en@frissdiplomas.hu e- mail címre teljes neved, e-mail címed megadásával és írd meg, hogy hol, milyen szakon, mikor szerezted diplomád (fontos! nemcsak a most diplomázók, a már régebben lediplomázottak is jelentkezhetnek)
  • lájkold a frissdiplomas.hu Facebook oldalát, hiszen itt fognak megjelenni a versenyben induló fotók

Hogyan nyerheted meg a videókamerát?

Miután elküldted fotód e-mailben, mi feltöltjük azt a frissdiplomas.hu Facebook oldalának galériájába, és a jelentkezéstől számított 1 munkanapon belül bejelölünk rajta Téged.

Innentől nincs más teendőd, mint mozgósítani a családot, a barátokat és elérni, hogy a Te sikered bizonyítékát lájkolják a legtöbben!

Jelentkezési és szavazási határidő: 2011. aug. 19. 16.00

Sorsolás időpontja és nyertes kihirdetése: 2011. aug. 19. 17.00

A nyertest az általa megadott e-mail címen értesítjük, a kamerát pedig a frissdiplomas.hu irodájában lehet majd személyesen átvenni.

www.facebook.hu/frissdiplomas.hu