Megint innovációs versenyt hirdet a Henkel

Henkel Innovation 2013A tanév kezdetével a Henkel újra, már hetedik alkalommal hirdette meg az egyetemistáknak és főiskolásoknak szóló nemzetközi versenyét a Henkel Innovation Challenge-et, amelynek célja, hogy a világ minden tájáról érkező hallgatók látványos ötleteket és koncepciókat dolgozzanak ki új Henkel-termékekre.

Az „Alkoss, tanulj és fejlődj" mottójú versenyre harminc ország hallgatói nevezhetnek újszerű és környezetbarát ötletekkel, melyeket december 11-ig kell benyújtaniuk a Henkelchallenge.com honlapon. A verseny győztes csapatának a díja egy 10 ezer euró értékű világkörüli repülőjegy.

A verseny arra buzdítja a hallgatókat, hogy kétfős csapatokat alakítsanak képzeljék magukat egy üzletfejlesztési vezető szerepébe és a fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve, alkossanak meg a vállalat egyik üzletága – Beauty Care, Laundry & Home Care, Adhesive Technologies – számára egy újszerű terméket a jövőben várható trendeknek megfelelően.

A verseny alatt a Henkel szakmai támogatást nyújt a csapatoknak: a jelentkezők a regisztrációt követően hozzáférést kapnak a cég saját Learning Management rendszeréhez, ahol megtalálhatják a felkészüléshez szükséges e-learning anyagokat. Az elődöntőbe bejutó csapatok egy-egy Henkel-vezetőt kapnak, aki mentorként segít.

Az elődöntők jövő márciusban lesznek, majd a továbbjutók a Henkel központjában, Düsseldorfban versenyeznek március 31 és április 3 között.