MEGAVERS 7. - FELHÍVÁS

MEGAVERS 7.MEGAVERS 7 - A hetedik
Országos televíziós tehetségkutató verseny

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben, a költészet napja alkalmából indított tehetségkutató versenyt, melynek célja, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit.

A rendezvény már hat alkalommal aratott óriási sikert. Akik figyelemmel kísérték a Megavers rendezvényeit, alkalmanként három előadásból és televíziós műsorból ismerhették meg azt a 16 fiatalt, akik vállalták a megmérettetést úgy, hogy a versmondás intimitása keveredett a show-műsor elemeivel.

A sikerre való tekintettel folytatni kívánjuk a programot, ezért újra meghirdetjük a versenyt Megavers – 7 címmel. Az idei vetélkedőt a 110 éve született József Attilának szenteljük.

Mivel ez a rendezvény már hagyományt teremtett, szeretnénk, ha ebben az évben is sok, a költészetet szerető fiatal mérettetné meg magát, mutatkozna meg a közönség előtt a felvételek során, illetve a televízió képernyőjén.

A Megaversre idén azok is jelentkezhetnek, akik már szerepeltek, de nem értek el első helyezést a korábbi versenyek döntőin. A Megavers – 7 sikeres megrendezéséhez Jász-Nagykun-Szolnok megye közművelődési intézményeinek, iskoláinak, civil szervezeteinek segítségét és közreműködését is kérjük.

Teljes felhívás - Hagyományos jelentkezési lap - Jelentkezés videóval