KALANDTÁRHÁZ - 2011. 03. 29.

 2011 Januárjában megszületett a KALANDTÁRHÁZ! 

A KALANDTÁRHÁZ egy olyan virtuális raktár, melyben tréningek, képzések, élmény-, és kalandpedagógiai programok kaptak helyet.

Együttműködést kínálunk, olyan ifjúsági, magyarországi és nemzetközi projektekbe, ahol a nem formális tanulás, sport általi nevelés, az élmény-, és kalandpedagógia is szerepet kaphat.
Ajánlunk szervezetének, a projektjeikben résztvevő fiataloknak tréningeket, közösségépítő foglalkozásokat, táborokat, melyek lebonyolítását vállaljuk. Tehetséggondozó programokban közreműködő és szolgáltató partnerként állunk rendelkezésre. Alpannónia trekking tábor

Gyere velünk egy 100 kilométeres Ausztriai Semmeringről induló, három tartományt is átszelő trekking túrára!

Indulás: 2011. Július 4-én, hétfőn, érkezés: 2011. július 8-án, pénteken.

Megszámlálhatatlan kilátó és pihenőhelyen keresztül 5 nap alatt érünk vissza Magyarországra. A változatos táj természeti kincsei mellett információs pontok, kulturális értékek, turisztikai látványosságok várnak Bennünket!

Átlagosan napi 20 kilométert gyalogolva fogjuk teljesíteni a távot, ez 6-8 óra menetidőt jelent naponta. Nélkülözhetetlen lesz egy bakancs és egy hátizsák, amit a túrán mindvégig viszünk magunkkal. Ha elmúltál 16 éves, akkor jelentkezz most a 10-12 fős csapatba!

Miért válaszd ezt a nyári tábort?

  • Mert megismerkedhetsz olyan fiatalokkal, akik kedvelik a természetjárást,
  • megismerheted az Alpokalját,
  • akár még német nyelvtudásod is csiszolhatod
  • és nem utolsó sorban javíthatod állóképességedet, kitartásodat.

További részletek itt.