Információk cégeknek

Kedves Látogató! 

A Hallgatói és Alumni Tanácsadó Iroda célja többek között az is, hogy segítse a hallgatókat a pályájukhoz szükséges speciális készségek, ismereteket megszerzésében és önismeretük fejlesztésében, valamint sikeres munkaerő-piaci szocializációjukban. Központunkban kínált szolgáltatások (tanácsadás, tréning, előadás, állásbörze) hozzásegítik a hallgatókat, hogy versenyképessé váljanak az európai színtérben is.

Mindemellett segítjük hallgatóink SZAKMAI GYAKORLATI elhelyezkedésük, számos céggel felvettük a kapcsolatot, akik lehetőséget adnak frissdiplomás pályakezdő hallgatóinknak is.

Regisztráció

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szívesen fogadna hallgatókat szakmai gyakorlatuk alatt, vagy álláslehetőséget biztosítana friss diplomásainknak, kérjük, töltse le az alábbi adatlapot és kitöltve küldje vissza a karrier@szolf.hu e-mail címre.

Partnereink

Főiskolánk múltja több mint 3 évtizedre nyúlik vissza, de a Szolnoki Főiskola a térség önálló és meghatározó felsőoktatási intézményévé csak az ezredforduló időszakában vált.
2006. elejétől az alapvetően közgazdászképzést folytató intézmény szakmai profilja - a mezőtúri főiskolai kar integrációjával - kibővült a műszaki- és agrártudományok diszciplínáival is.
A munkaerő piaci igényeknek történő jobb, „naprakészebb" megfelelést biztosítják a nappali tagozatos hallgatók által választható szakirányok és kötelező szakmai gyakorlatuk.
Bízunk abban, hogy a Szolnoki Főiskola nem önmagáért, önmagában létezik, hanem a város, a térség, a megye egyik fontos szellemi központja. Már számos cég fogadta hallgatóinkat, hogy szakmai gyakorlatuk alatt, - elméleti tudásuk birtokában- szakemberek segítségével fejleszthessék magukat. Az itt található lista, ezen cégeket tartalmazza.

Szolgáltatásaink

Célunk olyan partneri kapcsolat kialakítása, ahol együttműködésünk segíti a cégek munkaerőtoborzását, tevékenységeinek megismertetését, hallgatóink elhelyezkedését és szakmai fejlődését.

Nem csak a pályakezdők elhelyezkedését segítjük, hiszen intézményünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fiatalok még az elméleti oktatás ideje alatt, hasznos tapasztalatokat szerezhessenek szakmai gyakorlat által.

  • Állás- és gyakornoki lehetőségek, diákmunkák közvetítése a hallgatók számára
  • Általános és szakmai  cégprezentációk megszervezése
  • Állás -és Képzési Börze megrendezése minden félévben, ahol a cégek képviselői személyesen konzultálhatnak hallgatóinkkal, bemutathatják tevékenységüket, munkaerőt toborozhatnak
  • Partnereink alumni tagként egyéb kedvezményeket élvezhetnek, mint például egyéb szakmai rendezvények, csoport -és évfolyam találkozók, tagkártyával történő vásárlási kedvezmények, alumni hírlevél stb.

Kérjük, további részletekért keresse irodánkat bizalommal!

Munkatársak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!