III. Állás- és Képzési Börze

plakat A Szolnoki Főiskola és a Hallgatói Szolgáltatások Központjának szervezésében 2011. április 12-én megrendezzük az intézmény III. Állás- és Képzési Börzéjét.

A rendezvény elsődleges célja, hogy hallgatóink már a diploma kézhezvétele előtt kapcsolatba léphessenek leendő munkáltatóikkal, megismerjék a cégek által támasztott követelményeket, illetve tájékoztatást kapjanak továbbképzési lehetőségeikről is.

Az Állásbörzének a Főiskolai Campus új főépületének Aulája ad otthont, mely tágas, 21. századi színvonalával lehetővé teszi a nagy létszámú cégképviseletet.

A megjelenő vállalatok számára egységes bemutatkozási lehetőséget kínálunk, standszerű paravános berendezéssel. Az érdeklődők 9.30 és 15.00 óra között ismerkedhetnek a vállalkozások tevékenységével. A cégek jól képzett munkatársakat toborozhatnak álláslehetőségeikkel, bemutathatják termékeiket. Számítunk diákmunkát közvetítő, gyakornoki programokat, szakmai gyakorlati helyet biztosító, valamint külföldi munkalehetőségeket ajánló vállalkozások megjelenésére is. Kísérő programként Cégprezentációra és Szakmai műhelybeszélgetésre biztosítunk lehetőséget, illetve színes színpadi programok is várják az érdeklődőket.

A Főiskolán jelenleg több mint 3000 hallgató tanul üzleti, agrár, és műszaki képzési területeken. Az Állásbörzére nemcsak az intézmény hallgatóit várjuk, hanem a lakosság felé is nyitottak vagyunk, a középiskolásoknak pedig külön pályaorientációs programokkal készülünk.

Bízunk abban, hogy a III. Állás -és Képzési Börzén Önt is partnereink, látogatóink között köszönthetjük!

Meghívó levél cégek számára 

Tájékoztató 

Megrendelő