Hallgatói Alumni és Tanácsadó Iroda - HATI

Kedves Barátunk!

Szeretettel köszöntünk a honlapon, örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk neked a Szolnoki Főiskola Hallgatói és Alumni Tanácsadó Irodáját.

A HATI szolgáltatásai révén gyorsabban és egyszerűbben tájékozódhatsz az oktatási és kulturális információk, lehetőségek és programok között. Az információs tanácsadás amellett, hogy a rendelkezésedre bocsátja az összegyűjtött információkat, segíti annak mérlegelését is, hogy melyek a személyes élethelyzetednek leginkább megfelelő választási lehetőségek.
Hozzánk fordulhatsz, ha a főiskolai élet során felmerülő problémáid megértéséhez és megoldásához segítséget keresel. Tanulmányaid tudatosabb és eredményesebb folytatásában olyan tanácsadási és tréningprogramokat szervezünk, amelyek hozzájárulnak készségeid és képességeid fejlesztéséhez.

A Diák Központ által egy olyan kapcsolatháló kiépítése is létre jöhet, amely tanulmányaid alatt hozzásegít egy hatékony kapcsolatrendszer kialakításához oktatók, hallgatók, cégek és egyéb szervezetek között.
Kulturális programok, kávéházi beszélgetések, specifikus témájú (grafológia, asztrológia) előadások, és minden olyan program, amely szabadidőd hasznos és tartalmas eltöltését szolgálja.
Figyeld a hirdetőtáblákat, plakátokat, és a weboldalt!

Bár még körül vesz a főiskola biztonságos légköre, előbb-utóbb vége lesz ennek az életszakasznak is. Időben kezdj el tenni a későbbi sikerek eléréséért, a kívánt munkahelyért, az ott történő sikeres helytállásért! Tervezz tudatosan!

A Szolnoki Főiskola 2006 óta segíti a hallgatókat a tudatos karrier-tervezés támogatásával.
Az álláskeresők helyzete napjainkban nem könnyű, a munkaerő-piacot éles verseny, és szigorú szelekció jellemzi. Egyre több a diplomás szakember, a betölthető pozíciók száma pedig egyre kevesebb. Ezen tények ismeretében az állásvadászatra való felkészülést már jó előre érdemes elkezdeni! Ne csak az alapvető információknak nézz utána - hiszen a cégismeret és a megfelelő önéletrajz csak „beugró" a munkaerőpiacon - hanem tegyél extra erőfeszítéseket is!

Mi ebben segítünk neked a következő szolgáltatásokkal:

 • Teljes és részidős állásajánlatok,
 • szakmai gyakorlatok közvetítése,
 • cégprezentációk,
 • próba állásinterjúk szervezése,
 • grafológiai elemzések,
 • állásinterjú, önéletrajz és karrier-tanácsadás,
 • felkészítő tréningek,
 • tesztek,
 • önéletrajzírás tanácsadás
  - minden, ami a profi állásvadászathoz kell.

Van, amihez soha nincs elég korán! Legyél profi állásvadász!

Figyeld a HATI plakátjait, és a honlapot.

Kérésedre bekerülsz e-mail cím adatbázisunkba, és első kézből kaphatsz tájékoztatást a programokról illetve a legfrissebb állás- és gyakorlati hely ajánlatokról!
 
Szívesen fogadjuk ötleteidet, véleményedet, témajavaslatodat!

Üdvözlettel:
Hallgatói és Alumni Tanácsadó Iroda