FEL A FEJJEL! - GYIÖT tréning - 2012. 08. 23-28.

 A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (a továbbiakban: GYIÖT) tréninget hirdet azon 15 és 25 év közötti fiatalok számára, akiket érdekel a fiatalkorú munkanélküliség, és szeretnének részt venni egy olyan rendezvényen, ahol találkozhatnak az ifjúságot és a munkanélküliséget érintő ügyekért felelős döntéshozókkal országos, illetve helyi szinten. Mindezen folyamat közben pedig szeretnének részt venni egy kommunikációs tréningen, ahol elsajátítják, és a gyakorlatban kipróbálhatják a hatékony kommunikáció elemeit:  prezentációkészítés és -bemutatás, önmenedzselés, illetve csapatmunka.

A szeminárium helye: Bodnár Bertalan Természet és Környezetvédelmi Oktatóközpont, 6636 Mártély - Üdülőterület, Darvassy István u. 19.
A szeminárium ideje: 2012. augusztus 23-28.
Jelentkezési határidő: 2012. július 27.

Részvételi díj, költségek: A tréningen történő részvétel a GYIÖT tagjai (és tagcsoportjainak képviselői) számára 500,- azaz ötszáz forint, a nem GYIÖT tagok számára pedig 1.000,- azaz egyezer forint. A tréning résztvevői számára a szervezők biztosítják a rendezvény időtartama alatt a szállás, a napi háromszori étkezés, és a programok költségeit; az utazás költsége azonban a résztvevőket terheli

Jelentkezni a lenti linken található online űrlap hiánytalan kitöltésével, valamint az további feltételek teljesítésével lehet: A jelentkezési lap kitöltése mellett, minden jelentkezőnek elektronikus úton el kell küldenie a motivációs levelét, valamint a beleegyező nyilatkozatot POSTAI úton, eredeti példányban. (Sablon a felhíváshoz mellékelve.) A 18. életévét be nem töltött személy csak akkor vehet részt a rendezvényen, ha a szülő/gondviselő is aláírta a nyilatkozatot. Felhívjuk a figyelmet, hogy a nagykorú személyeknek is el kell küldeniük eredeti nyilatkozatukat!

 E-mail címünk: gyiot.jelentkezes@gmail.com

 Levelezési címünk: 6800 Hódmezővásárhely Serháztér utca 9.

 Online jelentkezési lap:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHVDN2RrdmdmczJ2c0pWdzhxVzE4c1E6MQ#gid=0

Bővebb információ: Bálint Andrea - ügyvezető titkár 70/555-2450 vagy Napkori Mónika 30/532-0871, illetve a fenti elérhetőségek mindegyikén.

Dokumentumok:

Felhívás
Motivációs levél - sablon
Nyilatkozat