Clementine felsőoktatási rendezvények - diplomakupa és nyári iskola

Clementine2016. június 21-én 15 órától a IV. Clementine Diplomakupa döntője és kerekasztal beszélgetés lesz a LOFFICE-ban.

A Clementine Diplomakupát 2013 óta rendezzük meg minden évben, hogy lehetőséget biztosítsunk a végzős hallgatóknak arra, hogy szakdolgozataikat az üzleti életben is megmérethessék. Széles körből érkeznek hozzánk pályázatok, amelyekhez az elemzést az SPSS szoftverek segítségével végezték a hallgatók. Számos korábbi pályázóval alakítottunk ki sikeres szakmai együttműködést a versenyt követően, illetve segítettük őket nyilvános prezentációs lehetőségekhez eseményeinken.

Célunk, hogy ezzel a rendezvénnyel is platformot biztosítsunk az idei 5 legjobb pályázónak a bemutatkozásra, és a kerekasztal beszélgetés folyamán segítsük a diskurzus kialakulását a hallgatók és az üzleti szereplők között, hogy a jövőben is születhessenek olyan diplomamunkák, amik mind a tudományos életben, mind az üzleti szférában megállják a helyüket.

Az eseményre egyaránt várunk végzés előtt álló hallgatókat és üzleti szereplőket is. Jelentkezni ameetup.com oldalon lehet.

Clementine2016. július 11. és 15. között a VIII. SPSS Nyári Iskola kerül megrendezésre a veszprémi Pannon Egyetemen.

A Nyári Iskola egy egyhetes ingyenes program, melynek első két napját az intézmények, oktatók közötti tapasztalatcserének szenteljük mind kutatási, mind oktatási területen, majd a következő három napon szakértőink által vezetett intenzív SPSS terméktanfolyamokon vehetnek részt a jelentkezők. A folyamatosan bővülő program megtalálható honlapunkon.

Akik részvételére számítunk:

  • egyetemi, főiskolai oktatók, akik szívesen megosztanák az SPSS oktatásával kapcsolatos tapasztalataikat kollégáikkal (előadói felhívás és jelentkezés ITT)
  • PhD hallgatók, kutatók, akik dolgoztak már az SPSS szoftverekkel, és bemutatnák tapasztalataikat, kutatási eredményeiket (előadói felhívás és jelentkezés ITT)
  • egyetemi, főiskolai hallgatók, akiknek tanulmányaiban helyet kap az SPSS, vagy csak érdeklődnek iránta, és szívesen tanulnának róla szakképzett elemzőktől (jelentkezés ITT)
  • a felsőoktatás bármely résztvevője, aki a jövőben szeretné használni a széleskörű megoldásokat kínáló szoftvercsaládot (jelentkezés ITT)

Szeretettel várjuk önt és kollégáit mindkét rendezvényünkön. További esetleges kérdéseivel keressen minket elérhetőségeinken.