Az állásvadászat folytatódik! - 2011.10.26.

frissdiplomasBeindult az őszi toborzási szezon, ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy mostani hírlevelünkben igazán sok lehetőséget tudunk ajánlani Neked a megfelelő állás vagy képzési lehetőség megtalálására.

A cégek toborzási kedvét mutatja például, hogy a nemrégiben lezajlott HVG Állásbörze mind látogató, mind kiállító és kínált állásajánlat számában hazai rekordokat döntött. A jó hírünk az, hogy november 15-ig a börze honlapján jelentkezhetsz a kiállítók által meghirdetett közel 3200 állásra, de a frissdiplomas.hu-n is böngészhetsz, ahol külön megjelenítettük a börze pályakezdőknek szóló lehetőségeit.

Ha már online álláskeresés, akkor figyelmedbe ajánljuk a Monster Virtuális Állásexpo-ját, mely október 17-től 5 napon át ad lehetőséget arra, hogy kényelmesen, otthonról böngéssz a közel 1000 lehetőség között.

Az októbert a frissdiplomas.hu is rengeteg friss állásajánlattal kezdte, így most bátran válogathatsz, ha mérnöki, marketinges, pénzügyi vagy akár fejlesztői állást vagy gyakornoki lehetőségeket keresel. Az IT Services például 10 pályakezdőknek szóló pozíciót hirdetkülönböző szakterületeken a HR-től az adminisztratív munkáig.

De ha külföldre vágysz, akkor is vannak különleges ajánlataink: a VELUX 3 országon átívelő 18 hónapos pályakezdő-programjára például üzleti vagy marketing területen végzős vagy pályakezdő fiatalokat keresnek, akik folyékonyan beszélnek angolul.

Sikeres álláskeresést kíván a frissdiplomas.hu csapata!