Attenzione, pasta! - Vigyázat, tészta-veszély!

Kedves Kollégák és Hallgatók!

ic_olasz_pasta_2012_11_26_k Az Idegen Nyelvi Tanszék és a BISZ szervezésében várunk minden érdeklődőt 2012. november 26-án, hétfőn 19.00 órától a Liget Hotelben, a Szolnoki Főiskola tanszállodájában megrendezésre kerülő olasz estre. Az est témája a PASTA, azaz a tészta. Közhelynek számít, hogy az olaszok rengeteget esznek belőle, de hogy mennyit is? És főleg, hogy miért? No és hogy mennyi fajtát? Erről, és sok más gasztro-érdekességről is hallhatnak az egyenesen a napfényes Itáliából érkező vendégtől.

Idegen Nyelvi Tanszék


Cari Colleghi e Studenti,

aspettiamo tutti gli interessati e curiosi in occasione della Serata Italiana organizzata dal Dipartimento delle Lingue Straniere e del BISZ tenutasi il lunedí, 26 novembre 2012, nel Hotel Liget, l'albergo scuola dell'Istituto Superiore di Szolnok. Il tema della serata é la PASTA. É una superstizione, che gli italiani ne mangiano tanta. Ma quanta? E in primo piano perché? E di quanti tipi? L'ospite, che racconterá non solo di questo ma anche di numerose curiositá gastronomiche, arriverá direttamente dalla soleggiata Italia.

Dipartimento delle Lingue Straniere


A rendezvény a TÁMOP-4.2.2.B-10/1-2010-0005 azonosító számú, "A tehetséggondozás műhelyeinek (TDK és Szakkollégium) fejlesztése a Szolnoki Főiskolán" c. pályázat keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.