2012. 10. 09. - Spanyol filmest


Kedves Hallgatók és Kollégák!

Az International Club szeretettel meghívja Önöket egy 2011-ben nagy sikert aratott spanyol film: a Biutiful vetítésére.

2011: Oscar jelölés a legjobb idegen nyelvű film ( Alejandro González Inárritu) és a legjobb színész (Javier Bardem) kategóriákban
2011: Golden Globe jelölés
Uxbal (Javier Bardem) ragaszkodó apa, megkínzott szerető, megtévesztett fiú, alvilági üzletember napjaink Barcelonájában. Az elesettek barátja, szellemek kutatója. Sorsával békülni próbálva igyekszik terelgetni gyermekeit és önmagát a kilátástalanságban. Küzd, nem csak a maga életéért és a megélhetéséért, közben próbál szépen elválni depresszióban szenvedő, goromba feleségétől. Napjai a társadalom perifériáján élők közt telnek, egy olyan európai nagyvárosban, ahol a csodás panoráma mögötti sikátorokban burjánzik a maffiatevékenység, legfeljebb a feketemunka "törvényei" érvényesülnek és az emberélet fogyóeszköz.

A vetítés helye és ideje: a Főiskola Könyvtára, okt. 9. kedd, 18.30

A filmet spanyol nyelven és magyar felirattal vetítjük.
A filmvetítés oktatási célt szolgál.
A szervezők
International Club


Queridos Colegas y Estudiantes,

 El Club Internacional invita a Ustedes a la proyección de una película muy conocida del ano 2011: Biutiful (de Alejandro González Inárritu).

La historia de un hombre en caída libre. En viaje a la redención, la oscuridad ilumina su camino. Conectado al otro mundo, Uxbal (Javier Bardem) es un héroe trágico y padre de dos niños que, al sentir el peligro de la muerte, batalla contra una dura realidad y un destino que va en su contra para poder perdonar, perdonarse, por amor y para siempre.
Los Organizadores
Lugar y Fecha: La Biblioteca del Colegio, 9 de Octubre(Martes), 18.30