Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Kommunikációs, Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny

Intézményünk mindig kiemelt feladatának tekintette a hallgatók, a fiatalok kommunikációs, kapcsolatteremtő készségének, viselkedéskultúrájának fejlesztését és a tanultak gyakorlati alkalmazását, ezért a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola 2011-ben megrendezte az I. Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll versenyt. 2012-ben a Nemzetközi Protokoll és Ceremóniás Szövetség /OICP/ szakmai támogatásával a versenyt országos szintű megrendezését vállalta magára Intézményünk.
A verseny szakmai sikere alapján 2013-ban megrendezésre kerül a Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Kommunikációs, Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny. A versenyek az elmúlt években olyan védnökök közreműködésével zajlott, mint dr. Hoffman Rózsa a NEM oktatásért felelős államtitkára, dr. Kovács Zoltán a KIM kormányzati kommunikációért felelős államtitkára, valamint Ambrus Jenő Miniszterelnöki Hivatal osztályvezetője.

Az új kiírásban Magyarország valamennyi felsőoktatási intézményét, a határon túli magyar felsőoktatási intézményeket, az európai felsőoktatási intézményeket és az OICP tagországainak felsőoktatási intézményeit várjuk e nemes megmérettetésre.
A vetélkedő célja: kapcsolatteremtés és együttműködés határon kívül és határon túl, a nemzeti identitás és értékvilág bemutatása, kommunikációs gyakorlat elsajátítása, viselkedés és kultúraismeret. Bízunk abban, hogy a verseny elősegíti a kölcsönös multilaterális és bilaterális kapcsolatok, a nemzetközi integráció kialakítását és elmélyítését.

A csapatok jelentkezését 2013. február 28-ig várjuk.
A pályamunkákat 2013. április 10-ig kell benyújtani.

További információ